Handlevogn
Antall :
0
Totalt :
Kr.0.00
Finn din toner
faq

Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene om etterfylling av toner.

 

 1. Hvordan fungerer etterfylling av toner?
 2. Hvor mange ganger kan jeg etterfylle kassetten min?
 3. Finnes det tilfeller der jeg ikke bør etterfylle en kassett?
 4. Hvor mye toner er det i en flaske?
 5. Er alle tonere like?
 6. Får jeg samme antall utskrifter ved etterfylling?
 7. Vil kvaliteten være like god??
 8. Finnes det fotografiske instruksjoner?
 9. Hvor mange ganger kan jeg bruke en nullstillingschip?
 10. Trenger jeg noen verktøy?
 11. Hva er en startpatron?
 12. Tar dere imot returer?

 

Hvordan fungerer etterfylling av toner?

For noen laserskrivere og faksmaskiner er det svært enkelt å etterfylle toner. Alt du må gjøre er å fjerne etterfyllingspluggen og helle på ny toner.

På andre kassetter må man løsne én eller to skruer for å komme til etterfyllingspluggen. Noen tonerkassetter har ikke en etterfyllingsplugg, så du må smelte et hull i kassetten ved hjelp av verktøyet vårt. Det tar noen få minutter, deretter kan kassetten lett etterfylles. Den nøyaktige fremgangsmåten for å etterfylle de ulike kassetttypene er beskrevet på siden for hver kassett.

 

Hvor mange ganger kan jeg etterfylle kassetten?

Normalt tåler en ny eller "overhalt" kassett to eller tre etterfyllinger før kvaliteten reduseres eller interne komponenter kan feile. Dette avhenger av kassetttypen. Kassetter som ikke inneholder en bildetrommel kan ofte etterfylles fem eller flere ganger. Hver kassett har ulik levetid.

Det praktiske med å etterfylle toner er at du ikke forstyrrer kassettens mekanikk. Hvis kassetten fungerte som den skulle da den gikk tom for toner, kan den brukes når du har etterfylt den.

 

Finnes det tilfeller der jeg ikke bør etterfylle en kassett?

De fleste kassetter kan etterfylles to eller tre ganger. Du bør imidlertid ikke etterfylle en kassett som allerede viser tegn på defekter. Etterfylling vil ikke rette defektene.

 

Hvor mye toner er det i en flaske?

Hver tonerflaske inneholder korrekt mengde toner for én full etterfylling. Hvor mye toner det er, avhenger av hvilken kassett du etterfyller.

 

Er alle tonere like?

Nei. Tonersettene våre er spesifikke for bestemte maskiner/kassetter.

 

Får jeg samme antall utskrifter med etterfylling?

Alle toner refillsett er utformet for å gi et spesifikt fargeområde og antall sider som tilsvarer OEM-produkt med høy ytelse (med mindre annet opplyses). OEM - Original Equipment Manufacturer.

Antall sider er basert på 5 % dekning per side.

 

Vil kvaliteten være like god?

Vi har stor tro på våre egne produkter, og bruker selv konsekvent kassetter som har blitt etterfylt iht. til våre metoder og med våre produkter i våre skrivere.

 

Finnes det fotografiske instruksjoner?

Ja, med mindre annet opplyses, gir vi omfattende, enkle fotografiske instruksjoner som leder deg gjennom toneretterfyllingen trinn for trinn.

 

Hvor mange ganger kan jeg bruke en nullstillingschip?

Ett nullstillingschip kan bare brukes én gang.

 

Trenger jeg noen verktøy?

Hver påfyllingsmetode skiller seg noe fra hverandre. Se din aktuelle kassett for definitivt svar på dette spørsmålet. Visse kassetter krever bare en flat skrutrekker eller en stjerneskrutrekker.

Unntaket fra denne regelen er kassetter som etterfylles med Smelt og Hell-metoden. Da trenger du smelteverktøyet vårt for å lage et hull, alternativt at du forsiktig borer hull på angitt sted på kassetten.

 

Hva er en startkassett?

En startkassett er tonerkassetten som følger med skriveren når du kjøper den. Disse kan vanligvis etterfylles. Hovedunntaket fra denne regelen er OKI. OKI startkassetter kan normalt ikke etterfylles.

 

Tar dere imot returer?

Hvis du bestemmer deg for å ikke å etterfylle kassetten likevel, gir vi tilbakebetaling for returnerte ubrukte og uåpnede tonerflasker/-sett innen sju dager fra kjøpsdato. (Dette gjelder ikke for kjøp av store partier.)

Vi tar ikke imot tonerflasker/chips med brutt forsegling. Vi gjør oppmerksom på at porto og forpakningsgebyrer ikke refunderes.

 

All sikkerhetsinformasjon er oppgitt for å gjøre sikker bruk av produktet enklere og er basert på informasjon som vi får fra produsenten. Denne informasjonen antas å være korrekt, men utgir seg ikke for å være utfyllende og skal kun brukes som en veiledning. Toner Angel gir ingen garantier, uttrykte eller underforståtte, for at denne informasjonen er nøyaktig eller fullstendig. Det er brukernes ansvar å avgjøre om denne informasjonen er egnet for innføring av nødvendige sikkerhetsforholdsregler og/eller samsvar med lokal lovgivning/regelverk. Bevisbyrden for evaluering av alle mulige risikoer, inkludert muligheten for at den tilgjengelige informasjonen er ufullstendig eller unøyaktig, hviler på kjøperen. Ved å ta i bruk etterfyllingsproduktet/-produktene, påtar kjøperen seg derved all risiko for fare eller skade som måtte oppstå.