Handlevogn
Antall :
0
Totalt :
Kr.0.00
Finn din toner
Instruksjoner for etterfylling

Toner Angel gir onlineinstruksjoner for etterfylling av en rekke type tonerkassetter. Siden og videoene nedenfor viser deg grunnleggende fremgangsmåter/teknikker for etterfylling (for ytterligere informasjon, se produktsiden for å se hvilken fremgangsmåte som må brukes for tonerkassetten din).

Metode 1 – Ta ut pluggen, tøm og etterfyll

Skriverprodusenter som Brother, Konica Minolta, OKI og Samsung har tonerkassetter med en avtakbar plugg på utsiden av tonerkassetten. Når kassetten går tom for toner, fjern traktpluggen, tøm ut resten av den gamle toneren og hell oppi den nye toneren! Denne metoden blir brukt for mange av dagens populære kassetter

Metode 2 – Skru løs, tøm og etterfyll

Noen tonerkassetter har en skjult, avtakbar plugg. Du behøver bare fjerne en skrue (eller skruene) for å finne hullet eller pluggen.

Når du har fjernet skruen(e), vises etterfyllingshullet og du kan tømme og etterfylle kassetten. En rekke forskjellige tonerkassetter kan etterfylles ved hjelp av denne grunnleggende metoden, men for noen kassettmodeller må man kanskje fjerne flere skruer.

 

Metode 3 – Smelt og hell

Hvis kassetten ikke har en avtakbar plugg, er vår Smelt og hell-metode ofte den enkleste måten å etterfylle på. Lag et hull i kassetten (på korrekt sted) og etterfyll så kassetten med toner. Denne metoden brukes ofte for å etterfylle kassetter fra f.eks. Canon og HP (Hewlett Packard).

Som du kan se fra videoen nedenfor, er det enkelt å lage hullet.

Smelteverktøyet vårt (selges separat) er den enkleste måten å lage et presist hull i den tomme kassetten. Når du har laget et hull, hell i toneren og forsegl med tape.

 

 

Smelteverktøyet vårt (selges separat) er den enkleste måten å lage et presist hull i den tomme patronen. Når du har laget et hull, hell i toneren og forsegl med tape.

Metode 4 – Vri, tøm og etterfyll

Noen av de mer moderne tonerkassettene er i praksis bare et rør som inneholder toner. Det er enkelt å etterfylle dem. For å etterfylle må du bare vri, tømme og etterfylle.

Dell 3000, 3010, 3100 og Epson c1100, CX11N, CX11NF er eksempler på modeller med kassetter som kan etterfylles så mange ganger du vil. Det er ingen slitedeler inne i tonerrøret som må skiftes ut. Da vi testet Epson c1100 etterfylte vi samme kassett over ti ganger, og de samme kassettene er fortsatt i bruk på kontoret vårt

 

Fotoleder/OPC/trommelnullstillingsenhet

Ofte selger skriverprodusenter skrivere som er forhåndsprogrammert til å kjøre fotolederenheten kun til et bestemt antall utskrifter. Når skriveren når dette antallet utskrifter, "låses" skriveren selv om trommelenheten fortsatt skriver ut helt fine utskrifter. Hvis maskinen din skrev ut fine utskrifter da du fikk meldingen om å skifte ut trommel, kan du bruke våre nullstillingschips/-sikringer til å forlenge trommelens brukstid.

Hvis maskinen din skrev ut fine utskrifter da meldingen om å skifte ut trommel vistes, kan du bruke våre nullstillingschips/-sikringer til å forlenge trommelens brukstid.

Det kan også være nødvendig å tømme ut resttoner fra trommelenheten. Instruksjonene våre viser deg hvordan du gjør dette.

Generelle råd for etterfylling:

Det kan også være nødvendig å tømme ut resttoner fra trommelenheten. Instruksjonene våre viser deg hvordan du gjør dette.

 

  • Generelle råd for etterfylling:
  • Ikke etterfyll en defekt kassett.
  • Tøm og etterfyll på et passende sted hvor evt. søl ikke representerer noen skade.
  • Les de medfølgende instruksjonene fra start til slutt for du begynner.
  • Bruk kun toner som er beregnet for kassetten/skriveren.
  • Rist tonerflasken godt før du åpner den. Dette løsner toneren og gjør at den flyter uhindret.
  • Når du har ristet flasken, løsne lokket og forseglingen.
  • Fest trakten og påse at den sitter godt fast. Helt traktlokket mot fyllehullet og sett det inn i hullet.
  • Hvis toneren slutter å flyte fritt før kassetten er full, fjern toneren, lukk lokket, vend flasken opp ned og bank den mot en hard flate.

Ulike skriveprodusenter bruker ulike kassettdesign, så din tonerkassett kan skille seg noe fra det som vises i eksemplene ovenfor, men prinsippet er det samme. Du må muligens også skifte en chip eller nullstille tonerkassetten – instruksjonene våre viser deg hvordan du enkelt gjør dette

Toner Angel er ikke knyttet til eller anbefaler noen av patron-/skriverprodusentene som henvises til i noen av våre publiserte arbeider. Navn på produsenter, maskiner og delenumre er kun oppgitt for å gjøre det enklere å finne riktig refill. Navn på produsenter, maskiner og delenumre kan være varemerker som tilhører sine respektive produsenter. Alle varemerker blir heretter uttrykkelig markert.