Handlevogn
Antall :
0
Totalt :
Kr.0.00
Finn din toner
Om Oss

Toner Angel er Norges billigste leverandør av høykvalitets toner til laserskrivere. Uslåelige priser oppnås ved at du etterfyller toner i tonerkassetten selv, en jobb som tar deg 5 minutter.

Lei av skyhøye tonerpriser? Da er Toner Angel alternativet for deg.

Enkelt

Du vil bli gledelig overrasket hvor enkelt det er å etterfylle toner med våre refills. Toner Angel tilbyr høykvalitets utskriftsresultat, og med det samme antall utskrifter som varen du har kjøpt tidligere.

Spar tusener

Etterfylling av toner er en særdeles godt betalt jobb for de som printer mye. Har du en laserskriver er det uansett lønnsomt, men for bedrifter som har store utskriftssmengder, er det tusenvis av kroner å hente.

Toner Angel gir deg sparemuligheter som monner i driftsbudsjettet.

Visste du…

...at 2 av 3 bedriftseiere ikke vet hvilke utgifter de har i forhold til utskrifts- og kopikostnader.*

* En undersøkelse blant 148 norske bedrifter viste at 65 prosent ikke hadde noen formening om hvor mye penger som ble brukt til utskrift. Utført av ICM Technology på vegne av Canon i 2008.

50 om dagen

For en bedrift med mer enn 50 utskriftsider per dag, er en laserskriver den eneste lønnsomme skrivertypen. Akkurat som en refill (etterfylling) av toner gir den desidert rimeligste utskriftskostnaden pr ark.